Slovenija > Črna kronika
24 ogledov

Partnerici grozil, da jo bo ubil

Slika je simbolična. (Foto: iStockPhoto) Žurnal24 main
Črnomelj. 26-letnik se je po sporu s svojo partnerico odločil, da bo zadevo naprej "reševal" kar s pestmi. Grozil ji je tudi, da jo bo ubil.

Poleg pretepa na travniku, o katerem pišemo v članku Semič: z vilami nad moškega, so policisti iz Črnomlja včeraj obravnavali še primer nasilja v družini.

Metlika:
Policisti so včeraj ustavili moškega, ki je po vozišču kar vijugal. "Kršitelj je oviral postopek, ni upošteval zakonitih ukazov in je zamahnil proti policistu, zato so za obvladanje kršitelja uporabili prisilna sredstva, fizično silo in sredstva za vklepanje," so zapisali v poročilu in dodali, da je imel 50-letnik iz okolice Metlike v litru izdihanega zraka 0,84 miligrama alkohola.

Psihično in fizično nasilje
Kot so ugotovili, se je 26-letnik iz Črnomlja "sprl s svojo partnerico in jo s pestjo udaril v glavo. Ko je žrtev z otrokom odšla od nasilneža, naj bi jo poklical po telefonu, jo žalil in ji grozil, da jo bo ubil, če se ne vrne."

Moški naj bi bil do svoje partnerice nasilen več let, a do zdaj še nikoli ni prišel v roke policistom. Pogosto naj bi se nad njo znašal tudi v navzočnosti otroka. Policisti so mu izrekli ukrep prepovedi približevanja ter o dogodku obvestili preiskovalnega sodnika, ki bo presodil o podaljšanju.

26-letnika bodo tudi ovadili zaradi kaznivega dejanja nasilja v družini.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.