Slovenija > Črna kronika
10 ogledov

Partnerja lopnila s polenom po glavi

Policijsko vozilo. Anže Petkovšek
Dolenjski policisti so se včeraj ukvarjali s tremi primeri družinskega nasilja.

Črnomaljski policisti so nekaj po 20. uri dobili klic na pomoč žrtve družinskega nasilja. Ugotovili so, da sta se sprla zunajzakonska partnerja, pri čemer je 51-letnica s polenom po glavi večkrat udarila žrtev. Policisti so jo zaradi nasilja že večkrat obravnavali. Tokrat so jo pridržali in ji prepovedali, da bi se približala žrtvi. Preiskovalni sodnik pa bo presodil o podaljšanju ukrepa.

Prostost so zaradi družinskega nasilja in zanemarjanja otrok odvzeli tudi 43-letnemu moškemu. Osumljenec se že več let fizično in psihično izživlja nas ženo in otroci.

Več let ni poiskala pomoči

Novomeški policisti pa so zaradi nasilja obravnavali 33-letnega moškega. Žalil je svojo ženo, ji grozil in preprečeval, da bi poklicala na pomoč. Fizično in psihično nasilje je trajalo že več let, zaradi strahu pa žena vse do zdaj ni poiskala pomoči. Policisti ga bodo ovadili zaradi nasilja v družini, za zdaj pa so mu izrekli prepoved približevanja.

Komentarjev 1
  • Stolp 17:31 13.marec 2012.

    To je moralo bit pri romih tam so ženske kao glavne.K dalenc je klejn mažakar pa si že neju pustu en babi tkole tepst - bi pr njem kuj na urgenc kančala