Slovenija > Črna kronika
17 ogledov

Partnerko pretepel ob prisotnosti otroka

pretep, nasilje Shutterstock
Na območju Novega mesta so imeli policisti opravka z dvema nasilnežema. 56-letnik je žalil svojo ženo in ji grozil. 29-letnik pa je pretepel svojo partnerko ob prisotnosti otroka.

Sevniški policisti so bili prtekli petek obveščeni o nasilju v družini v okolici Sevnice. 56-letni nasilnež, ki je bil pod vplivom alkohola, je žalil svojo ženo in ji grozil, da jo bo ubil.

Policisti so mu izrekli ukrep prepovedi približevanja žrtvi zaradi razlogov za sum, da bo ogrozil njeno življenje, osebno varnost in svobodo. Ovadili ga bodo zaradi kaznivega dejanja nasilja v družini.

Zaradi nasilja v družini so v noči na 1.april posredovali tudi policisti Policijske postaje Dolenjske Toplice. 29-letni moški, ki je bil pod vplivom alkohola, je v prisotnosti otroka pretepel partnerko in ji grozil, da jo bo ubil.

Nasilnežu so policisti odvzeli prostost in ga odpeljali v prostore za pridržanje. Žrtev je morala poiskati zdravniško pomoč. Osumljenca so policisti v preteklosti že obravnavali zaradi nasilja v družini in mu izrekli prepoved približevanja. Ovadili ga bodo zaradi kaznivih dejanj nasilja v družini in zanemarjanja otroka in surovega ravnanja.

Komentarjev 1
  • mph 16:05 02.april 2013.

    Fantastične zakone in pravno državo imamo. Izdali so mu papirček, s katerim so mu prepovedali približevanje. Hura, problem rešen. Ma mislim .... Tace bi mu morali z železno palico polomit pa me zanima, če bi še kdaj dvignil roko nad ...prikaži več koga. Demokracija in človekove pravice bodo na koncu same sebi grobar. In vsem ostalim zraven.