Slovenija > Črna kronika
30 ogledov

Paru zasegli konopljo

PP Izola PP Izola
Koprski policisti so paru zasegli konopljo, ki sta jo imela v stanovanju. Na sadike konoplje je opozoril anonimnež. Sledi kazenska ovadba.

28. septembra so koprski policisti prejeli anonimno obvestilo, da so na Maliji nad Izolo opazili nekaj sadik konoplje, in sicer na balkonu stanovanjske hiše. Policisti policijske postaje Izola so informacijo preverili na terenu in našli rastline v zadnji razvojni fazi, so sporočili s Policijske uprave Koper.

Z zbiranjem obvestil so ugotovili, da stanovanje uporablja 31-letnica iz Slovenj Gradca in njen izvenzakonski partner z Obale. Oba sta v preteklosti že bila obravnavana za kaznivo dejanje neupravičene proizvodnje in prometa z mamili. Policisti kriminalisti policijske postaje Izola so z zbiranjem obvestil in dokaznih predmetov ugotovili, da zoper 31-letnico obstajajo utemeljeni razlogi, da je storila kaznivo dejanje neupravičene proizvodnje in prometna z mamili, ter na podlagi tega pridobili odredbo za hišno preiskavo.

Najemnici so odvzeli prostost, v hišni preiskavi pa so zasegli tri cele sadike, nekaj sadik, ki so se sušile, in konstrukcijo z opremo za manjši laboratorij. Osumljeno in njenega partnerja so policisti zaslišali, zoper oba sledi kazenska ovadba.

 

Komentarjev 1
  • jaki 19:59 03.oktober 2012.

    anonimnež - ni večje golazni od špicljev!