Slovenija > Črna kronika
33 ogledov

Pes hudo poškodoval 7-letnico

pes Žurnal24 main
V Veliki Britaniji je pes krvoločno napadel 7-letno deklico in ji hudo poškodoval obraz.

Pes pasme stafordski terier je napadel 7-letno Maleeko Smyth, ko se je igrala pred svojo hišo. Po poročanju britanskega Daily Maila je pes pobegnil svojemu lastniku in se po ulici zapodil v prestrašeno deklico, jo vlekel po ulici in ji izmaličil obraz. Pes je po nekaj ugrizih deklico izpustil in se vrnil k lastniku, ranjeno deklico pa je domov pripeljala prijateljica.

Kirurgi so deklico operirali in povedali, da je imela srečo, saj bi lahko ostala brez očesa. Pes je deklici poškodoval očesne mišice in solzne kanale, zato jo bodo morali v naslednjih mesecih še enkrat operirati. Zaradi grozljivega napada so zdravniki Maleekini materi Vicki povedali, da bo deklica najverjetneje celo življenje občutila strah pred psi.

"Maleeka je zelo pogumna deklica, toda kljub temu mi je povedala, da se nikoli več ne bo igrala zunaj. Tudi drugi otroci so bili popolnoma šokirani," je povedala dekličina mati. Predstavnik tamkajšnje policije je povedal, da so lastnika opozorili, psa pa uspavali. Lastnik in njegova družina o napadu psa z mediji niso hoteli govoriti.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.