Slovenija > Črna kronika
36 ogledov

Pet dni brez vode, ker se je polulal

ameriška policija Shutterstock
Desetletnika starša zaradi lulanja pustila pet dni brez vode. Umrl zaradi dehidracije.

Teksaške oblasti so sporočile, da je zaradi dehidracije umrl desetletni Jonathan James, ker mu oče Michael James in mačeha Tina Alberson pet dni nista dovolila piti. To naj bi bila kazen, ker se je polulal v posteljo.

Jonathan je umrl doma, 25. julija. Z njim sta bila tudi njegov oče in brat dvojček Joseph. Joseph je policiji povedal, da je moral Jonatan zaradi lulanja v posteljo za kazen cel dan stati ob oknu na soncu v sobi brez klime, na križu, ki mu ga je narisal oče. Na dan smrti se mu je v grlu zataknil košček arašida, a mu niso pustili, da ga splakne z vodo. "Poskušal sem mu pomagati, a nisem upal. Tudi meni bi storila enako," je policistom povedal Joseph.

Pred smrtjo klical babico

Dallas News piše, kako je desetletnik nekaj dni pred smrtjo klical svojo babico in rekel, da se boji, da bo moral zaradi odločitve sodišča o skrbništvu pri mačehi in očetu ostati še mesec dni.

"Jonathan me je poklical in rekel: 'Ali lahko pridem k tebi? Vem, da bom, če ostanem tu, nesrečen, tako kot sem ves čas.' To je bilo prvič, da sem od njega slišala kaj takšnega," je povedala njegova babica.

Po podatkih policije je deček trpel strašne bolečine, preden je umrl. Kljub oživljanju mu niso mogli pomagati niti v bolnišnici, piše Dallas News.

Komentarjev 1