Slovenija > Črna kronika
5 ogledov

Pet prometnih nesreč, 12 vozil

Gneča na AC PIC
Na primorski avtocesti je prišlo do več prometnih nesreč, ki so jim botrovale vremenske razmere.

Popoldan se je na primorski avtocesti pločevina krivila kot za stavo. Ljubljanski policisti so bili okoli 12.40 obveščeni, da je na avtocesti med Vrhniko in Ljubljano v bližini izvoza Brezovica prišlo do prometne nesreče. Na kraju so ugotovili, da je dejansko prišlo do več prometnih nesreč.

"V petih prometnih nesrečah, je bilo udeleženih enajst osebnih vozil in eno tovorno vozilo, od tega je bilo devet tujcev, ki so bili bodisi povzročitelji ali pa udeleženci prometne nesreče," nam je sporočila tiskovna predstavnica PU Ljubljana Nataša Pučko. Skupno je nastalo za okoli 10.000 evrov materialne škode.

Policisti so v dveh primerih zaradi manjše materialne škode in izpolnjevanja pogojev udeležencev za udeležbo v cestnem prometu odstopili od ogleda kraja prometne nesreče.

Promet so zaradi nesreč pri izvozu Logatec preusmerili na vzporedno regionalno cesto, kjer je prav tako nastal zastoj. Okoli 16. ure so bile ovire odstranjene.

Še povečan promet


Nesreča se je popoldan zgodila tudi med počivališčem Ravbarkomanda in Uncem v smeri Ljubljane, zaradi česar je prav tako nastal daljši zastoj. Po podatkih Prometno-informacijskega centra za državne ceste je na avtocesti med Postojno in Ljubljano še vedno povečan promet.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.