Slovenija > Črna kronika
5706 ogledov

Pijan je še malo pred tem prehiteval ...

Prometna nesreča
1/4
PGD Bohinjska Bistrica
Včeraj ob 20.11 sta v Soteski, občina Bohinj, trčila osebno vozilo in avtobus.

Do nesreče, v kateri so bila poškodovana tri vozila, je prišlo med krajema Obrne in Nomenj »Voznik osebnega je trčil v avtobus na nasprotnem smernem vozišču, odpadle dele z vozil pa je prevozil še tretji voznik osebnega avtomobila,« so sporočili s kranjske policijske uprave. Povzročitelj je bil pod vplivom alkohola, pred trčenjem pa je tudi prehiteval. Na avtobusu je bilo poleg voznika še pet potnikov, a je bil po prvih podatkih poškodovan samo povzročitelj nesreče.7

Cesta je bila več kot tri ure zaprta za promet.

Gasilci PGD Bled in Bohinjska Bistrica so prometno in požarno zavarovali kraj nesreče, razsvetljevali kraj dogodka, nudili pomoč reševalcem NMP Bled pri oskrbi poškodovane osebe, pospremili potnike iz avtobusa na varno mesto in nato v nadomestni avtobus, odklopili akumulatorja na obeh vozilih, z vpojnim sredstvom posuli razlite motorne tekočine, očistili vozišče na razdalji približno 50 metrov ter nudili pomoč vlečni službi pri nalaganju obeh vozil.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.