Slovenija > Črna kronika
6 ogledov

Pijan voznik poškodoval več oseb

Novice: prometna nesreča znak policija trikotnik nesreča Nik Rovan
Včeraj se na primorski avtocesti zgodila prometna nesreča v kateri so se lažje poškodovale štiri osebe.

Kot smo poročali se je včeraj ob 21.40 uri na avtocesti Vrhnika - Ljubljana, pri kraju Log pri Brezovici zgodila prometna nesreča, v kateri so udeleženci utrpeli lažje poškodbe.

Nesrečo je povzročil 28- letni voznik osebnega vozila znamke Honda Civic, kateri je domnevno zaradi vožnje z neprilagojeno hitrostjo trčil v voznico osebnega vozila znamka Hyundai Santa Fe. V nesreči so  potnica v vozilu znamke Honda Civic in voznica ter njena dva potnika v vozilu znamke Hyundai Santa fe utrpeli lažje poškodbe. Vsi so bili z reševalnimi vozili odpeljani v Ljubljanski klinični center, so sporočili s Policijske uprave Ljubljana.

Policisti so ugotovili tudi, da je bil voznik osebnega vozila znamke Honda Civic pod vplivom alkohola. Zato so znaj izdali odredbo za odvzem krvi za alkoholimetrično preiskavo. Na vozilih in obcestnih objektih je nastalo za okoli 16.000 evro škode.

Zaradi prometne nesreče je bil zaprt del avtoceste od časa prometne nesreče do 23.20 ure, ko je promet stekel po prehitevalnem pasu avtoceste. Ob 23.50 uri je bil promet na avtocesti sproščen.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.