Slovenija > Črna kronika
23 ogledov

Pijan zbil mopedista in se odpeljal naprej

slovenija06.11.08, umor v kamniku, kriminalisti, policija, kamnik, foto: nik rov Nik Rovan
33-letni voznik pustil hudo poškodovanega mopedista, v katerega je čelno trčil, na kraju nesreče.

Prometna nesreča se je zgodila na lokalni cesti med Slovensko Bistrico in Velikim Tinjem. 33-letni voznik avtomobila je okoli 21.30 zapeljal v križišče, v katerem prednostna cesta poteka v oster nepregledni ovinek, Voznik ni peljal po svojem vozišču, pač pa je zapeljal na nasprotnega in tam trčil v 34-letnega voznika mopeda.

Napihala oba

Voznik mopeda je obležal na vozišču, voznik osebnega vozila pa se je brez ustavljanja odpeljal naprej. Mopedista so odpeljali v mariborski klinični center, kjer so ugotovili, da je hudo poškodovan. Alkotest pa je pokazal  0,88mg/l alkohola v izdihanem zraku.

Nekaj po 1. uri ponoči pa so policisti na podlagi sledi, ki so jih našli na kraju, izsledili tudi voznika poškodovanega avtomobila. Tudi njemu so odredili preizkus alkoholiziranosti, ki je pokazal 1,10 mg/l alkohola v izdihanem zraku, so sporočili iz Policijske uprave Maribor.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.