Slovenija > Črna kronika
24 ogledov

Pijana grozila, da jih bosta ubila

Na silvestrski večer so šentjernejski policisti posredovali, ker je 34-letni moški pretepel ženo in skupaj z mladoletnim sinom pretepal sosede in jim grozil z ubojem. Oba sta bila pod vplivom alkohola.

Šentjernejske policiste je 31. 12. nekaj po 22. uri na pomoč poklicala oškodovanka, ker naj bi jo pretepel mož. Takoj so odšli na kraj, zbrali obvestila in ugotovili, da se je 34-letni kršitelj, ki je bil pod vplivom alkohola, sprl z ženo in hčerko in ju udaril.

Z mladoletnim sinom, ki je bil prav tako pod vplivom alkohola, sta na dvorišču sosednje stanovanjske hiše nadaljevala s kršitvami javnega reda in miru, pretepala sosede in jim grozila z ubojem. Tudi po prihodu policistov se nista pomirila, zato so ju obvladali z uporabo prisilnih sredstev, jima odvzeli prostost in ju pridržali. Zaradi kršitev so jima izdali plačilni nalog in na sodišče naslovili obdolžilni predlog.

Komentarjev 2
  • mph 17:53 02.januar 2014.

    Za zdravljenje takih primerov bi bila Ruska delovna taborišča idealna rešitev, žal so jih zlorabili za politične obračune.

  • rogg 16:21 02.januar 2014.

    Socialna vse pokrije.