Slovenija > Črna kronika
36 ogledov

Pijana povzročila prometno nesrečo

Včeraj zjutraj so policisti obravnavali voznico, ki je trčila v dva parkirana avtomobila. Ugotovili so, da je pred tem kar globoko pogledala v kozarec.

Nedeljsko jutro, ura je osem. Očitno je bila 45-letna voznica se "včerajšnja", saj je elektronski alkotest pokazal, da je imela v organizmu 0,68 mg/l alkohola.

Pred prihodom policistov je voznica na Partizanski cesti v Slovenski Bistrici zaradi nepravilne strani vožnje trčila v dva parkirana avtomobila.

Policisti so ji začasno odvzeli vozniško dovoljenje, zoper voznico bodo spisali tudi obdolžilni predlog.

Večkratni prekrškar

Belokranjski policisti so medtem v petek okrog 21.30 obravnavali 33-letnega povzročitelja prometne nesreče. Zaradi vožnje po levi strani cestišča je trčil v avtomobil, ki ga je iz nasprotne smeri pravilno pripeljal 27-letni voznik.

Povzročitelj nesreče je imel v litru izdihanega zraka 1,30 miligramov alkohola (2,70 g/kg). Poleg tega ni imel veljavnega vozniškega dovoljenja, saj mu je sodišče izreklo ukrep prenehanja veljavnosti. Avtomobil so kršitelju zasegli in o kršitvah z obdolžilnim predlogom seznanili sodišče.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.