Slovenija > Črna kronika
12 ogledov

Pijana v napačno smer

napačna smer Bobo
Pijana voznica je na izvozu Šentrupert na avtocesto zapeljala v napačno smer. Vozniki so jo na srečo uspeli ustaviti.

Včeraj okoli 17. ure so občani policijo obvestili, da na avtocesti voznica vozi v napačno smer. 51-letnico so drugi vozniki nekje pri sredini izvoza uspeli ustaviti. Policija je voznico, ki je vozila pod vplivom alkohola, pridržala.

Celjski policisti so sicer včeraj obravnavali šest prometnih nesreč. V dveh sta udeleženca pobegnila s kraja nesreče. Ena od teh se je zgodila ob 12.50 na avtocesti izven naselja Ljubečna, na relaciji Maribor–Ljubljana. Neznani voznik neznanega tovornega vozila je zapeljal preko odstavnega pasu na betonsko varovalno pregrado in trčil v protihrupno ograjo ter jo poškodoval. Gre za tovorno vozilo modre barve. Vse, ki bi omenjeno nesrečo videli ali o njej karkoli vedo, policija naproša, da jih o tem obvestijo na telefonsko številko 113.

Zaradi vožnje pod vplivom alkohola so celjski policisti včeraj pridržali dva voznika, trem pa so zasegli vozila.

Komentarjev 3
  • spyderskidoo 15:09 22.julij 2011.

    @lilihip to pa seveda ne bi šlo, ker se darsovci tam vozijo

  • vrtnica 14:59 22.julij 2011.

    Ampak,da si že tako zgodaj nafajhtan in si upaš sesti za volan....za takšne pa res morajo biti visoke kazni in obvezno tudi strog psihofizičen test in obvezno bi bilo potrebno dodati še vsaj 200 ur družbeno koristnega dela v kakšni ...prikaži več instituciji,kjer okrevajo žrtve prometnih nesreč,kot je npr.Soča.

  • lilihip 14:42 22.julij 2011.

    skrajni čas je da se da bodice pri izvozih da pijanim in zadetim manijakom ne bo več uspelo zapeljat na AC v nasprotno smer!!!!!!!!!