Slovenija > Črna kronika
19 ogledov

Pijani Švicar ustrelil tri ljudi

Švicarska vas Daillon
1/4
EPA
Tridesetletnik naj bi pred strelskim pohodom na veliko popival.

V streljanju v švicarski vasi Daillon je moški, ki naj bi bil pod vplivom alkohola, s puško ubil tri ljudi, še dva pa je ranil, poroča britanski BBC News.

"Tri žrtve so umrle na kraju dogodka, dva človeka pa sta bila ranjena in so ju odpeljali v bolnišnico," je sporočila policija kantona Valais, ki meji na Italijo in Francijo.

Odjeknili številni streli

Zgodilo se je včeraj zvečer okoli 21. ure. Krajani vasice so na pomoč poklicali policiste, ki so dejali, da so slišali strele in videli na cesti ležati ljudi. Ko so policisti poskušali moškega umiriti, se je ta upiral. Prišlo je do streljanja, policisti pa so moškega tudi ranili, ga aretirali in odpeljali v bolnišnico na zdravljenje.

Identiteta napadalca in motivi njegovega dejanja še niso znani. Po navedbah spletne strani 20Minutes.ch je napadalec prebivalec omenjene vasi, star okoli 30 let, pred streljanjem pa naj bi na veliko popival.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.