Slovenija > Črna kronika
32 ogledov

Pitbul ubil nosečnico

(Foto: istockphoto) Žurnal24 main
Pitbul je napadel in do smrti pogrizel svojo lastnico. Policija je psa ubila.

Truplo 32-letne Darle Napora, ki je bila v šestem mesecu nosečnosti, je okrog poldneva našel njen mož. Eden od njunih dveh pitbulov je stal nad truplom žene. Moškemu je uspelo psa pred prihodom policije zvabiti na dvorišče, a je žival nato pobegnila. Policistom zato ni preostalo drugega, kot da so psa s streli pokončali. Drugega psa, ki ni bil vpleten v dogodek, so preventivno prepeljali v zavetišče.

Soseda je za časnik San Francisco Chronicle povedala, da je pred prihodom policistov pred hišo videla moža pokojne. "Bil je na dovozu in vpil. Imel je okrvavljene roke, srajco in hlače."

Sosedje niso opazili, da bi imela Naporova težave s psoma. "Nista tista psa, ki bi lajala. Videti sta bila prijazna," je dodala soseda, ki je tudi sama lastnica pitbula.

Komentarjev 3
  • Danijela Korošec 08:23 24.avgust 2011.

    Kaj pa če pes lastnice ni ubil???Kaj pa če je samo stal nad njo??So pomislili na to preden so ga usmrtili s STRELI!!!???

  • luna 13:17 14.avgust 2011.

    Bizgec, ti dam čisto prav....drugače pa velikokrat slišim....saj ne bo nič naredil, brez skrbi...

  • Bizgec 13:37 13.avgust 2011.

    Umoril? Je dejanje nacrtoval? So nasli kake zapiske, ki jih je pes imel, da bo umoril lastnico?Ali jo je mogoce ubil? Res znate pritegovat pozornost......