Slovenija > Črna kronika
54 ogledov

Pnevmatika ubila pešca

Žurnal24 main
Avtomobilsko kolo, ki ga je najstnik vrgel iz 11. nadstropja, je zadelo 44-letnega moškega. Slednji je poškodbam podlegel.

Tragični dogodek se je zgodil 8. novembra v Sankt Peterburgu. V videoposnetku, ki ga je objavil portal Life.ru, je lepo viden moški, ki se vrača iz trgovine, ko ga nenadoma zadene avtomobilsko kolo. Kolo se je od tal odbilo v njegovo glavo. 44-letnega Victorja Gubina so odpeljali v bolnišnico, kjer je zaradi hudih poškodb glave umrl.

Preiskovalci so s pomočjo nadzornih kamer idenitificirali najstnike, ki so odgovorni za smrt naključnega mimoidočega. Po poročanju portala Life News gre za par, ki je že stari znanec policije.

Med najstnikoma 15-letno Darjo in 16-letnim Erikom naj bi prišlo do prepira. V navalu jeze naj bi fant vrgel kolo skozi okno. "Bila sva še s tremi prijatelji. Sprehajali smo se po mestu, ker je bilo zelo mraz, smo, da bi se ogreli, odšli v avlo bloka. Nato smo se povzpeli v višja nadstropja, kjer sva se z Darjo sprla. Na stopnišču sem videl avtomobilsko pnevmatiko in jo vrgel skozi okno. Nikogar nisem hotel ubiti,“ je policiji povedal Erik.

Njegovo dekle je potrdilo njegovo zgodbo. Povedala je tudi, da ji je oče prepovedal videvati Erika, saj naj bi imel na njo slab vpliv. "Jaz ga še vedno ljubim in želim biti z njim,“ je za portal Life.ru povedala Darja.

Polciija je za Erika odredila hišni zapor. V bran mu je že stopila mati, ki za smrt 44-letnika krivi tudi reševalce nujne pomoči. Ti naj bi poškodvanca odpeljali v najbolj oddaljeno bolnišnico. "Lahko bi ga rešili,“ je dejala mati, ki je prepričana, da ni kriv samo njen sin.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.