Slovenija > Črna kronika
63 ogledov

Po brutalni likvidaciji policija osumljenca išče s fotorobotom

Policija preiskuje umor 24sata
Slovenska policija je sporočila, da hrvaška kolegi iščejo informacije o storilcih brutalnega umora iz leta 2015 v kraju Sesvete pri Zagrebu.

Hrvaška policija išče informacije o več storilcih v povezavi z umorom, ki se je zgodil 3. maja 2015 v kraju Sesvete pri Zagrebu. V brutalnem umoru je pod streli je umrl nekdanji general Vinko Žuljević Klica.

57-letni upokojeni veteran se je nekaj pred 8. uro vračal od jutranje maše, kamor je odšel potem, ko je noč preživel v enem izmed bližnjih lokalov, kjer je gledal boksarski obračun.

Podjetnika, ki ga je policija povezovala z več nezakonitimi posli, so neznanci na motorju in v Škodi Octaviji bosanskih registracij dohiteli pri semaforju, ko se je s svojim Volkswagen Passatom vračal proti domu. Čakal je pri rdeči luči, ko so nanj začeli streljati.

Na kraju storitve kaznivega dejanja je bil opažen moški, za katerega je bil na podlagi osebnega opisa izdelan fotorobot.

fotorobot | Avtor: GPU GPU


Moški je star od 30 do 40 let, visok 180 cm, srednje postave, svetle polti. Ima kratke, rjave lase, počesane na desno stran, nizko čelo, rjave oči in rjave obrvi. Je brez gub okoli oči ali na čelu, obrit, koža na obrazu je gladka, ima negovan obraz. Ima srednje velik nos in srednje velika ušesa.

Vse koristne podatke o morebitni identiteti osumljenca, pričah ali drugih okoliščinah storjenega kaznivega dejanja lahko sporočite na telefonsko številko policije 113 ali anonimno telefonsko številko 080 1200 ali na najbližjo policijsko postajo.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.