Slovenija > Črna kronika
26 ogledov

Po mesecu dni podlegel poškodbam

(Foto: iStockphoto) Žurnal24 main
Danes je v ljubljanskem kliničnem centru zaradi posledic delovne nesreče konec avgusta umrl 55-letni uslužbenec Slovenskih železnic.

Spomnimo. Na železniški postaji Brežice se je 30. avgusta zgodila delovna nesreča. Na kraj nesreče so bili napoteni tudi policisti, naknadno pa še komisija sektorja kriminalistične policije Policijske uprave Krško. Ugotovili so, da je 55-letni uslužbenec Slovenskih železnic opravljal dela na drogu električne napeljave in prišel v stik z visoko napetostjo, nato pa padel z nekaj metrov višine na tla.

Z reševalnim vozilom so 55-letnika, sicer vodjo skupine, ki je tisti dan opravljala dela na električnem železniškem omrežju, odpeljali v brežiško bolnišnico s hudimi telesnimi poškodbami, ki so bile posledica delovanja elektrike in padca.

Danes je moški v kliničnem centru umrl. Na podlagi do zdaj zbranih obvestil in pridobljene dokumentacije kriminalisti niso ugotovili znakov kaznivega dejanja.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.