Slovenija > Črna kronika
33 ogledov

Po nesreči motorist v smrtni nevarnosti

Policijsko vozilo. Anže Petkovšek
V ponedeljek dopoldne se je pri naselju Log na območju Sevnice zgodila huda prometna nesreča, v kateri se je huje poškodoval motorist. Po zadnjih podatkih je v smrtni nevarnosti.

Nesreča se je zgodila ob 10.20, ko je 42-letni motorist vozil motorno kolo suzuki DL650 po glavni cesti iz Krškega proti Boštanju. Motorist je nameraval prehiteti mercedes vito, ki je vozil pred njim, in je zapeljal na nasprotni vozni pas v trenutku, ko je po njem iz smeri Boštanja pripeljal voznik osebnega avtomobila mercedes E220.

Voznik in motorist sta zavirala, vendar je motorist izgubil oblast nad motorjem, padel in obležal na vozišču. Voznik osebnega avtomobila je trčil v motor, zapeljal s ceste in se z vozilom prevrnil.

Hudo poškodovanega motorista, ki je bil po prvih ugotovitvah zdravnika v smrtni nevarnosti, so reševalci odpeljali v bolnišnico. V nesreči sta se lažje poškodovala tudi 65-letni voznik osebnega avtomobila in 63-letna potnica v vozilu, so sporočili iz PU Novo mesto.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.