Slovenija > Črna kronika
11 ogledov

Po novi spektakularni akciji 4 za zapahi

Predstavniki policije so podrobneje predstavili sredino akcijo v Sputniku na Vič Žurnal24 main
Rezultat nove spektakularne skupne akcije ljubljanskih in koprskih kriminalistov ob pomoči specialcev so štiri osebe za zapahi zaradi zlorabe prostitucije in izsiljevanja.

Akcija kriminalistov in specialcev je sinoči potekala na dveh lokacijah. Ljubljanski so aretirali dve osebi, koprski pa tri, vendar sta le dve ostali v pridržanju, so nam potrdili na ljubljanski policijski upravi. V vseh primerih gre za zlorabo prostitucije in izsiljevanje. Vse skupaj pa je rezultat daljše preiskave.

Kaj več novih podatkov za zdaj še ne morejo izdati, saj preiskava še ni povsem končana. Kot kaže, pa se konec bliža, saj bodo po besedah tiskovne predstavnice Maje Adlešič že v prihodnjih dneh podrobnosti predstavili na novinarski konferenci.

Po starem scenariju
Tako kot v dosedanjih podobnih spektakularnih akcijah, ki se v zadnjih dveh mesecih kar vrstijo, so tudi tokrat sodelovali bojno opremljeni specialci. Med pregledovanjem avtomobila enega izmed aretiranih so ga vklenili, mu nadeli kapuco in vanj uperili orožje. Tako je bilo tudi pri aretacijah na Resljevi in v Črnučah, čeprav primeri med seboj niso povezani. Takrat so aretirali preprodajalce mamil.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.