Slovenija > Črna kronika
39 ogledov

Po smrti moža našli njeno truplo

ameriška policija Shutterstock
27 let pogrešano učiteljico našli v steni kleti stanovanja, potem ko je umrl njen mož.

V predmestju New Yorka so po poročanju ameriških medijev med čiščenjem praznega stanovanja pokojnega moškega našli posmrtne ostanke njegove žene, ki je bila pogrešana od leta 1985.

Okostje učiteljice JoAnn Nichols, ki je izginila pred 27 leti, je bilo zazidano v steni v kleti. Žensko so identificirali na podlagi zobnega odtisa, oglednik pa je povedal, da je 55-letnica umrla zaradi udarca v glavo. Njen mož James Nichols je v 82-letu starosti umrl naravne smrti.

Depresivna, a ne samomorilna

Zaradi odkritja je policija ponovno odprla že zaprti primer. Glede na zapise v časnikih, je JoAnn v šoli zadnjič poučevala 20. decembra leta 1985. Iz policijskega zapisnika je razvidno, da je mož ob prijavi njenega izginotja dejal, da jo je zadnjič videl, ko je odšla v službo.

Dva dni pozneje naj bi njen zaklenjen avto našel v bližnjem nakupovalnem središču, za božič pa naj bi ga poklicala in povedala, da je z njo vse v redu, a ko jo je vprašal, kje je, naj bi odložila slušalko.

V medijih so se pojavile špekulacije, da je bila JoAnn potrta, ker se je pred tremi leti utopil njen edini sin. Njeni zapisi naj bi indicirali "določeno stopnjo depresivnosti", a ne samomorilnih nagnjenj. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.