Slovenija > Črna kronika
92 ogledov

Po tem, ko ga je na avtocesti zbil tovornjak, je pešec umrl

Prometni znak in trak ob nesreči Mojca Marot
S policijske uprave Murska Sobota so sporočili, da je se je na avtocesti v bližini počivališča Murska Sobota zgodila hujša prometna nesreča, v kateri sta bila udeležena pešec in tovorno vozilo.

Z ogledom kraja prometne nesreče in po zbranih obvestilih so policisti ugotovili, da je 57-letni voznik osebnega avtomobila iz Murske Sobote najverjetneje zaradi okvare (na vozilu je bil odprt pokrov motorja) parkiral vozilo na SOS počivališču v bližini nadvoza Bakovci - Krog v smeri Maribora.

Voznik je nato izza ustavljenega vozila stopil na vozni pas v času, ko se je po njem pripeljal voznik skupine vozil, državljan Poljske, ki je s sprednim delom vlečnega vozila trčil v pešca. Pešec je bil z reševalnim vozilom odpeljan v murskosoboško bolnišnico, od kjer so policiste obvestili, da je umrl.

Kraj prometne nesreče si je ogledal tudi preiskovalni sodnik, ki je odredil sodno obdukcijo. Promet na avtocesti je bil zaprt do 13.10 ure.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 5
  • Žurnalček 13:14 23.februar 2016.

    Kje si to prečital ?

  • Lavdan 11:51 23.februar 2016.

    Danes berem da je siromak stekel pred kamion, ka pomeni da je bil samomor kakršni so sedaj v modi. S takim dejanjem škoduje še drugemu saj ga bo imel celo življenje v mislih, čeprav je naredil vse da bi se mu izognil.

  • Žurnalček 18:15 22.februar 2016.

    Gledu pornič , gas na kompjuteru in ko šljivi druge udeležence !