Slovenija > Črna kronika
52 ogledov

Po umoru se je skrival v bunkerju

Peter Keller
1/8
Reuters
Oblasti v ameriški zvezni državi Washington so v goratem delu države odkrile bunker Petra Kellerja, ki se je v njem skrival od 22. aprila. Takrat je ubil svojo hčerko in ženo.

Policisti so potem, ko so razstrelili vhodna vrata bunkerja v njem našli Kellerjevo truplo in ugotovili, da je storil samomor. Ob truplu so namreč našli sledove krvi in orožje.

Keller je, kot je sporočila policija, kar osem let gradil skrivališče v gozdu na območju gorovja Cascade. V bližini se nahaja priljubljena rekreativna točka. Iz fotografij je razvidno, da je bil močno varovan bunker sestavljen iz več delov in da je imel Keller v njem skritih več vrst orožja, poroča ameriška tiskovna agencija AP.

Oblasti so moškega, ki ima po besedah njegove družine "preživtveno miselnost" iskale vse od 22. aprila, ko je na svojem domu s pištolo ubil ženo in hčerko ter po zločinu zažgal hišo.

Do bunkerja so policiste pripeljale fotografije, ki so jih našli v delno uničeni Kellerjevi hiši. S pomočjo stavb na eni izmed njih so prepoznali približno lokacijo skrivališča. V pomoč pa so jim bile tudi izjave številnih prič, ki so večkrat videle Kellerjev rdeč avtomobil, ki je bil parkiran na območju bunkerja.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.