Slovenija > Črna kronika
18 ogledov

Pobil družino in sebe

Zaradi krize, ki seje ogorčenje po vsej državi, je ubil sebe in svojo družino.
1/6
Žurnal24 main
V Los Angelesu je moški, ki ga je močno prizadela zadnja finančna kriza, zaradi katere je ostal tudi brez posla, ubil svojo ženo, tri otroke in taščo, nato pa še sebe.

Družina je živela v mondeni hiši v Los Angelesu, prihajali pa naj bi iz Indije. Dejanje je policija odkrila v ponedeljek, ko se storilčeva soproga ni oglasila pri sosedi, s katero naj bi skupaj odšli na delo. Na mestu tragedije so našli pištolo, ki jo je 45-letni Karthik Rajaram kupil 16. septembra, zraven pa še oporoko in dve poslovilni sporočili – eno za policijo in eno za svojce in prijatelje. Predvidevajo, da je moški zločin zagrešil v nedeljo zvečer.

Kot je povedal predstavnik lokalne policije, je 45-letni storilec v poslovilnem pismu zapisal, da ga je finančno stanje prignalo na rob obupa. Po njegovih besedah naj bi mu preostali samo dve možnosti – da ubije sebe ali pa sebe in celo družino. Odločil se je za slednje, ker naj bi se mu zdelo to bolj častno.

Družinske člane naj bi večkrat ustrelil, ko so spali. Ubil je 69-letno taščo Indro Ramasešam, 39-letno ženo Subasri ter sinove, 19-letnega Krišno, 12-letnega Ganešo in 7-letnega Arjuna. Karthik Rajaram naj bi bil zadnjih sedem mesecev nezaposlen, hiša, v kateri je živel z družino, pa ni bila v njegovi lasti.

Preiskovalci so še povedali, da je bil Karthik Rajaram solastnik nekega podjetja v Nevadi, ne vedo pa, s čim se je podjetje ukvarjalo in zakaj ga je Karthik ustanovil. "To je zelo mirna soseska, zato je cela zadeva še toliko bolj šokantna. Ponoči lahko slišite zapiranje avtomobilskih vrat," je povedal sosed Ryan Ransdell.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.