Slovenija > Črna kronika
4115 ogledov

Pod avto bivše partnerke podstavil eksploziv

Goreče vozilo Profimedia
Vozilo, ki je bilo parkirano na parkirišču v Livadah, je razneslo.

Policisti PU Koper so bili v petek zvečer okoli polnoči obveščeni, da je v Izoli v Livadah na parkirišču razneslo osebni avtomobil. Gasilci si pogasili tako goreče vozilo kot tudi obe poškodovani vozili, ki sta bili parkirani poleg tega. V dogodku je nastalo za približno 40 tisoč evrov škode. 

Z zbiranjem obvestil so policisti ugotovili, da je najprej močno počilo, nato pa je vozilo zagorelo. Na kraj so bili poklicani policisti - bombni tehniki, ki so opravili ogled kraja in ugotovili, da je eksplozijo lahko povzročilo močnejše pirotehnično sredstvo. 

Preiskava je pokazala, da je za požar najverjetneje odgovoren moški z območja Upravne enote Piran, vozilo pa je last njegove bivše partnerke. 

"Policisti izvajajo vse aktivnosti za dokazovanje kaznivih dejanj nasilja v družini, poškodovanja tuje stvari in povzročitve splošne  nevarnosti. 54-letnemu moškemu je bila izrečena tudi prepoved približevanja bivši partnerki," so še sporočili s PU Koper.

*Fotografija je simbolična.

dezurni@zurnal24.si

 
Komentarjev 2
  • Avatar Leon
    Leon 16:53 13.januar 2020.

    Piše ,da policija izvaja vse aktivnosti za dokazovanje ? Podobno je bilo sodnico v Mariboru ....potem pa takšna blamaža ! Ali gre za zaroto sodstva zoper policijo ?

  • appenof 16:30 13.januar 2020.

    www.Badoo.red - spletna stran za zmenke za odrasle, ki želijo najti partnerja za seks