Slovenija > Črna kronika
15 ogledov

Podrl skupino deklet, ena umrla

Nesreča Ivica Galovic/PIXSELL
Po hudi nesreči, v kateri se je avto zaletel v skupino učenk, je ena izmed njih umrla, dve sta še vedno v bolnišnici, vendar izven smrtne nevarnosti.

Za posledicami prometne nesreče, v kateri so se poškodovala tri 15-letna dekleta, je ena izmed njih izgubila boj za življenje.

Kot poroča hrvaški Index, so dekle v bolnišnico pripeljali s hudimi poškodbami glave. Po štirih dneh boja za življenje se je predala. Kot so še zapisali hrvaški kolegi, so se starši kljub velikemu šoku ob izgubi odločili, da organe dekleta donirajo.

Kot smo poročali, je do nesreče prišlo v bližini kmetijske šole v Slavonskem Brodu. V skupino učencev, ki so se vračali iz šole, se je namreč z veliko hitrostjo zaletel 20-letnik. Ta je pri izogibanju vozilu na nasprotnem voznem pasu zapeljal na travnato površino, izgubil nadzor nad vozilom in podrl dekleta. Kot je povedala ena izmed prič nesreče, ki sicer dela v bolnišnici, takšnih poškodb še ni videla.

Voznik sicer ni bil alkoholiziran, je pa vozil avtomobil z veliko močjo, za katerega ni imel dovoljenja. Od sobote naprej 20-letnik sedi v enomesečnem priporu.

Komentarjev 1
  • mph 12:03 29.april 2013.

    Kreten. Take paljače je možno videti vsak dan na cestah, pa se samo po naključju ne zgodi nič.