Slovenija > Črna kronika
21 ogledov

Podrobnosti tragedije na Hrvaškem

Hiša Marko Jurinec/Pixsell
Hrvaško javnost je med prazniki pretresla novica o 25-letnem očetu, ki je na silvestrovo v Medžimurju najprej obesil svojega dveletnega sina, nato pa še sebe.

Včeraj smo poročali o tragediji. Danes so znane podrobnosti.

Z Mihaelom sva se skregala, rekel je, da me bo pribil na križ, vzel mi je mobilni telefon in ga vrgel v zid, je za 24sata dejala 24-letna Tatjana Škorjanec. Nato je vzel sina in rekel, da gresta na sprehod.

"Štiriletna hčerka na srečo ni želela iti z njim in se je stisnila k meni. Ker se dolgo nista vrnila, sem ju šla iskati. Poklicala sem starše in prijatelje, vendar so dejali ga niso videli. Nato sem želela z vlakom iz Čakovca do Gornje Dobrave. Ko sem prišla na postajo mi je zazvonil telefon," s solzami v očeh pripoveduje Tatjana.

Sporočili so ji, da je njen partner v drvarnici v Gornji Dobravi okoli 16 ure obesil sebe in sina.

Težav sta imela že prej

Mihael in Tatjana sta bila poročena štiri leta in pol. Njen mož je veš čas popival. Zaradi prometnih prekrškov je mesec in pol preživel v zaporu. Ko je prišel iz zapora se je situacija še poslabša. Njegovo nasilje se je le še stopnjevalo, je za 24sata povedal Tatjanin brat.

Da sta imela težave v zakonu je dejala tudi Tatjana. "Ni mi dovolil, da delam kot natakarica, nisem se smela družiti s prijateljicami. V nosečnosti sva morala ves čas seksati. Bil je obseden s seksom. Če nisem želela, me je pretepel. Pretepel me je tudi, ko sem bila v šestem mesecu nosečnosti. Poklicala sem policijo. Ampak o zapisniku ni sledu. Ko se je vrnil iz zapora sem mu rekla, da bi se rada ločila. Dejal je, da bo ubil otroke. Mislila sem, da to govori le zato ker je jezen. Niti v najhujši nočni mori si nisem predstavljala, da lahko stori kar takega," tresoče pravi Tatjana.

Vsebina pisma ni znana

Po podatkih policije je Mihael pustil tudi poslovilno pismo, vendar vsebina še ni znana. Prav tako ni znano kdo ga je odpeljal iz Čakovca do Gornje Dobrave.

Komentarjev 1
  • reider 03:25 03.januar 2013.

    Ženska moje sožalje,a našla si si res biser od bisera.