Slovenija > Črna kronika
11 ogledov

Pogasili goreč tovornjak

Zaradi gorečega vozila je bila primorska avtocesta nekaj ur zaprta v obe smeri.
1/8
Žurnal24 main
Na primorski avtocesti se je vnelo tovorno vozilo s kemikalijami. Gasilci so ga že pogasili, promet proti Primorski pa je že sproščen.

Na primorski avtocesti se je blizu priključka Unec proti Logatcu na viaduktu Ivanje selo v smeri Ljubljane ob 10.54 vnelo tovorno vozilo s priklopnikom hrvaške registracije, na katerem so bili laki, barve in druge vnetljive snovi. Požar so pogasili postojnski in ljubljanski gasilci, zaradi plina pa se je zastrupil 45-letni voznik tovornjaka, hrvaški državljan, ki je poskušal sam pogasiti požar. S helikopterjem so ga prepeljali v ljubljanski klinični center, so za zurnal24.si potrdili na operativno-komunikacijskem centru. Policisti so zavarovali kraj nesreče in evakuirali vozila v bližini. Vzrok požara in materialna škoda nista znani.

Zaradi gorečega vozila je bila nekaj ur zaprta avtocesta v obe smeri. Nastale so večkilometrske kolone, promet pa je bil usmerjen na vzporedno regionalno avtocesto.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.