Slovenija > Črna kronika
3 ogledov

Pogrešajo Stanislava Možica

Pogrešanega so našli v Savi. Žurnal24 main
Neznano kam je izginil Stanislav Možic iz Razborja pri Sevnici. Policija prosi vse, ki bi karkoli vedeli o pogrešanem, naj to sporočijo na najbližjo policijsko postajo.

V sredo zvečer, 11. 6. 2008, so v Radečah v bližini bistroja Križišče našli osebni avtomobil znamke Golf, last Stanislava Možica, rojenega leta 1957, iz Razborja pri Sevnici.

Z zbiranjem obvestil je bilo ugotovljeno, da je bil nazadnje opažen dan prej dopoldne, potem pa ga ni nihče več videl niti se ni javljal na mobilni telefon. Policisti PP Laško in PP Sevnica so v sodelovanju s sevniškimi in celjskimi gasilci pregledovali obrežje reke Save in reko, vendar do sedaj brez uspeha. V iskalno akcijo se poleg policistov in gasilcev vključujejo tudi krajani iz Razborja in ribiči, ki pregledujejo celo relacijo od Radeč proti Sevnici. 

Opis pogrešanega

Pogrešani je visok okoli 180 centimetrov, čokate postave, težak okoli sto kilogramov, rjavolas, po navadi počesan na prečo, okroglega obraza. Oblečen naj bi bil v modre ali črne hlače iz džinsa in modro jakno.

Vse, ki bi lahko s kakršnokoli informacijo pomagali pri iskanju ali bi pogrešanega opazili, prosimo, naj pokličejo na telefonsko številko 113, anonimni telefon 080-1200 ali policijsko postajo Sevnica na telefon 07/81-61-800.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.