Slovenija > Črna kronika
4197 ogledov

Pogrešana 25-letna Slovenka umrla

Policija Gregor Prebil Fotografija je simbolna.
Italijanska policija je potrdila identiteto trupla, ki so ga našli junija letos.

Slovenska policija je bila v torek s strani italijanskih varnostnih organov uradno obveščena o potrditvi identitete ženskega trupla, ki je bilo 6. junija 2020 najdeno v morju blizu Trsta v neposredni bližini Miramarskega gradu. 

POgrešano žensko so nazadnje videli 11. decembra v njenem stanovanju, nato pa se je za njo izgubila vsaka sled. Steklo je intenzivno zbiranje obvestil in številne iskalne akcije na širšem območju Policijske uprave Nova Gorica, a je niso našli. Pogrešano so našli 6. junija 2020 na območju Italije. 

"Po sedanjih zbranih podatkih preiskave tako s strani italijanskih kot tudi slovenskih varnostnih organov glede okoliščin njene smrti ni bilo ugotovljenih znakov, ki bi kazali, da gre v navedenem primeru za nasilno smrt. Policija bo o vseh ugotovljenih dejstvih s pisnim poročilom obvestila Okrožno državno tožilstvo v Novi Gorici," so sporočili s PU Nova Gorica.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.