Slovenija > Črna kronika
127 ogledov

Pogrešanega Klemna iščejo s helikopterjem

iskalna akcija Saša Despot
V okolici Litije policisti in gasilci iščejo pogrešanega 18-letnega Klemna Jakliča iz Ljubljane.

Policisti skupaj z litijskimi gasilci na območju Litije iščejo Klemna Jakliča, ki je pogrešan od 5. marca. V iskalni akciji sodeluje tudi policijski helikopter, saj bodo območje pregledovali tudi iz zraka. Na reki so gasilci s čolnom, bregove reke pa prečesavajo policisti, nam je povedala tiskovna predstavnica PU Ljubljana Nataša Pučko.

Preberite še: 

Pogrešajo Polono in Anžeta 

Še vedno sta pogrešana tudi Polona Kržišnik in A. K., ki sta od doma odšla 7. marca. Od doma sta odšla z zelenim avtomobilom Kia Pride, registrske oznake KR 14-47M. Njuni svojci naprošajo vse, ki bi avtomobil videli, da to sporočijo policiji ali njim.

Domen pogrešan že od 24. februarja 

Od 24. februarja je pogrešan tudi Domen Simonič. Nazadnje je bil viden pred mariborskim Štukom, kjer se je s prijatelji udeležil koncerta. Včerajšnja iskalna akcija ob reki Dravi ni obrodila sadov.  

Vse, ki bi kar koli vedeli o pogrešanih, policija prosi, naj o tem obvestijo najbližjo policijsko postajo ali pokličejo telefonsko številko 113 oziroma anonimni telefon policije 080 1200.

Komentarjev 2
  • Žurnalček 20:35 14.marec 2016.

    Voda je toliko mrzla , da ne prihaja do razkrajanja , posledično pa zato tudi ne do izplavanja na površino . Voda je pa tako deroča , da je že v jezeru Zidanega mosta razen, če se ni kje zataknil ...prikaži večnil . Zataknil če , se je pa pod vodo in ne na površini , sploh pri tako visokem vodostaju

  • Avatar Leon
    Leon 11:39 11.marec 2016.

    Danes se lahko zaneseš samo na GASILCE ! Oni so pravi junaki Slovenije . Hvala vam .