Slovenija > Črna kronika
2 ogledov

Pogrešanega moškega našli mrtvega

Žurnal24 main
Pogrešanega 71-letnika iz okolice Tolmina, ki se je v petek odpeljal neznano kam, so v nedeljo našli mrtvega pod cesto med Mostom na Soči in Gorenjim Logom.

Kot so ugotovili policisti, je moški vozil po klancu navzdol v smeri Gorenjega Loga, na ravnem delu ceste zapeljal izven vozišča po strmem pobočju, oplazil več dreves in čelno trčil v drevo. Pogrešanega 71-letnika je v nedeljo dopoldne našla vaščanka, kraj nesreče pa so si ogledali policisti. Zdravnik je lahko le ugotovil, da je smrt nastopila pred 24 urami, in zato odredil sanitarno obdukcijo, da se odkrije točen vzrok smrti. Truplo so s strmega pobočja dvignili člani gorske reševalne službe, so danes sporočili s Policijske uprave Nova Gorica.

Moški se je sicer že v petek dopoldne z avtomobilom odpeljal neznano kam. Ker se v soboto še ni vrnil domov, so ga domači kot pogrešanega prijavili policiji, ta pa je sprožila iskalno akcijo, v kateri so sodelovali tudi gasilci, so še pojasnili.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.