Slovenija > Črna kronika
28 ogledov

Pogrešanega voznika našli po osmih mesecih

resevanje soca
1/8
Žurnal24 main
Novogoriški policisti so ob levem bregu reke Soče v Kanalu našli mrtvega 23-letnega voznika osebnega vozila iz okolice Tolmina, ki so ga iskali od 14. marca letos.

Slednji je bil takrat okoli 16.30 udeležen v prometni nesreči med Doblarjem in Poselom, ko ga je med vožnjo po cesti pri tako imenovanem Turškem križu za naseljem Doblar z avtomobilom zaneslo v strugo reke Soče. Takoj je stekla iskalna akcija, v kateri je sodelovalo več kot sto ljudi in ki je trajala pet tednov, a moškega niso našli.

Iz PU Nova Gorica so sporočili, da je tamkajšnje policiste 29. oktobra ob 12.37 mimoidoči občan obvestil o najdbi moškega trupla na levi strani struge reke Soče v Kanalu, za katerega je pristojni preiskovalni sodnik Okrožnega sodišča v Novi Gorici odredil tudi sodno obdukcijo na Inštitutu za sodno medicino v Ljubljani.

V postopku identifikacije je bilo kasneje potrjeno, da gre dejansko za truplo omenjenega 23-letnega voznika iz okolice Tolmina, udeleženega v omenjeni prometni nesreči 14. marca letos. V zvezi z obravnavanim primerom bodo novogoriški kriminalisti podali poročilo pristojnemu Okrožnemu državnemu tožilstvu v Novi Gorici.

Komentarjev 1
  • Žurnalček 09:11 29.november 2011.

    Članek je v osnovi čista laž. Truplo je našel občan, polcaji so pa samo potrdili identiteto, no če smo pa še bolj precizni, tudi tega niso storili oni, ampak sodna medicina.