Slovenija > Črna kronika
35 ogledov

Pogrešano našli mrtvo v reki Idrijci

Reka Garnock je vzela dve mladi življenji. Žurnal24 main
Kljub temu, da je pogrešano iskalo 45 ljudi, so jo našli prepozno. Na truplu ni bilo znakov nasilja.

Policisti in reševalci so od sobote iskali pogrešano 74-letno oskrbovanko Doma upokojencev iz Idrije. Iskalni akciji so se pridružili tud policist vodnik službenega psa in svojci pogrešane, a je do poznih večernih ur niso našli, zato so iskanje prekinili.

Pogrešano je iskalo 45 ljudi

Ponovno je 74-letnico v nedeljo zjutraj začelo iskati 45 ljudi. Idrijskim policistom so se pridružili še gasilci tamkajšnjih prostovoljnih gasilskih društev, pripadnik Gorske reševalne službe iz Tolmina in člani Enote reševalnih psov Slovenije. Na območju Idrije in širše okolice so znova pregledali tamkajšnje pešpoti, okolico Divjega jezera in okolico jezu pri Kobili, gasilci pa so s čolnom pregledali strugo reke Idrijce od Podroteje do jezu.

Našli so jo prepozno

Nekaj po 9. uri so gasilci pred omenjenim jezom v strugi Idrijce poleg manjšega podrtega drevesa opazili žensko truplo. Zdravnik Zdravstvenega doma Idrija je na kraju lahko le potrdil smrt ženske in pri pregledu trupla ni ugotovil znakov nasilja. V postopku identifikacije pa so potrdili, da gre za truplo pogrešane 74-letnice.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.