Slovenija > Črna kronika
22 ogledov

Pojedel mačko in iz kosti napravil ogrlico

macka Shutterstock
Policija v glavnem mestu ameriške zvezne države Arizona Phoenix je aretirala moškega, ki je pojedel mačko in njeno okostje kasneje uporabil za ogrlico.

Štiriindvajsetletni Russell Christopher Hofstad, ki ima porisan obraz, je vlomil v tamkajšnjo koncertno dvorano alternativne glasbe in si za malico očitno privoščil mačko.

Ko je namreč tja prišla policija, je na tleh opazila kožuh mačke in okoli njegovega vratu ogrlico, narejeno iz mačjega okostja, poroča Arizona Republic.

Hofstad je policistom povedal, da je mačko ubil zato, ker je bil lačen. Dejal je tudi, da je mačje okostje želel uporabiti tudi kot del dekoracije na zabavi. Policisti so moškega aretirali ter ga obtožili vloma in mučenja živali.

Časnik ob tem še poroča, da je bil 24-letnik iz zapora izpuščen 10. januarja in takrat je policistom dejal, da ne ve, kam naj gre, saj je ostal brez strehe nad glavo. Odločil se je, da bo kampiral v omenjeni stavbi, kjer se je nekoč že udeležil glasbenega dogodka.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.