Slovenija > Črna kronika
2 ogledov

Poleg neurij še nemalo drugih nesreč

reka Iška Žurnal24 main
Poleg hudega neurja – to je na severovzhodu podiralo drevesa – so imeli reševalci včeraj ogromno dela tudi z drugimi nesrečami. Sprehajalka se je poškodovala v kanjonu Iške, pri Hoferju na Koroškem se je zgodila prometna nesreča, v Ljubljani pa je vlak oplazil moškega.

Pozno popoldne je sprehajalki v kanjonu Iške (Občina Ig) zdrsnilo. Pri padcu si je poškodovala koleno, zato so morali posredovati ljubljanski gorski reševalci, ki so jo prenesli do terenskega vozila in prepeljali na urgenco, so sporočili z uprave za zaščito in reševanje.

Po 21. uri se je zgodila prometna nesreča v krožišču pri trgovini Hofer v Občini Slovenj Gradec, poškodovana pa so morali prepeljati v bolnišnico. Še ena nesreča se je zgodila prav tako v poznih večernih urah, ko je vlak med Zalogom in središčem Ljubljane oplazil človeka. "Ker človeka reševalci, policisti in delavci železnic niso našli, so se v iskanje vključili tudi ljubljanski poklicni gasilci, ki so na kraju poskrbeli tudi za razsvetljavo. Poškodovanca so po nekajminutnem iskanju našli policisti, in sicer v eni izmed barak ob železnici, kamor se je zatekel," so zapisali v poročilu.

Ob 5.30 pa se je na križišču Titove ulice in Ulice Pariške komune v Občini Maribor zgodila prometna nesreča, v kateri so bila udeležena tri osebna vozila. Gasilci so morali s tehničnim posegom iz vozila rešiti enega človeka, dva poškodovanca pa so morali prepeljati v mariborski klinični center.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.