Slovenija > Črna kronika
11 ogledov

Policija bliskovito nad preprodajalce

Osumljenec je moral z obrazom navzdol med nogami policista počakati na preiskavo
1/5
Žurnal24 main
Policisti so v zvezi s sinočnjo aretacijo domnevnega preprodajalca v Ljubljani opravili še več hišnih preiskav. Zaenkrat o rezultatih akcije policija molči, več bo znanega v prihodnjih dneh.

Kot nam je potrdil Vinko Stojnšek, tiskovni predstavnik Policijske uprave Ljubljana, je policija opravila varnostno akcijo v Šiški, vendar zaradi interesa preiskave o njej še nočejo govoriti. Po naših informacijah pa so v sklopu akcije opravili tudi osem hišnih preiskav.

Kot je znano, so se v sklopu širše preiskave preprodaje prepovedanih drog v torek okoli šeste ure popoldne pred Bar 99 (na križišču Celovške ceste in Drenikove ulice) pripeljali trije avtomobili brez registrskih tablic, v katerih je po naših podatkih sedelo osem zamaskiranih policistov v civilu. V hitri akciji so na parkirišču zgrabili in vklenili moškega, starega okrog 30 let.

Preden so se iz Bara 99 vsuli radovedneži, so se policisti, razen dveh, odpeljali. Akcijo so prevzeli policisti specialne enote, ki so po informacijah prič celo uro tiščali osumljenca k tlom. Medtem so opravili preiskavo najverjetneje njegovega vozila znamke Volkswagen lupo. Po neuradnih informacijah naj bi policisti zasegli približno 1,5 kilograma zaenkrat še neznane droge.

Bliskovita akcija je šokirala obiskovalce Bara 99 na Celovški cesti 99. © Žurnal24

 
Kot v filmu
Ne le da je policist z nogami držal glavo moškega, ki je ležal na tleh, vanj je bila ves čas usmerjena tudi cev avtomatskega orožja. Po dobri uri so policisti moškega odpeljali in posadili na zadnji sedež policijskega civilnega avtomobila, kjer je počakal na konec preiskave. Po naših informacijah so policisti na kraju dogajanja zaslišali vsaj dva človeka.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.