Slovenija > Črna kronika
22 ogledov

Policija čaka na rezultate obdukcije

Leta 1994 so slovenske ceste najbolj krvavele, na njih je umrlo kar 505 ljudi. ( Žurnal24 main
Vzrok hude prometne nesreče, ki se je 2. julija zgodila na avtocesti pri Senožečah, v kateri so umrli trije ljudje, še vedno ni znan. Policija čaka na izvide obdukcije in izvide preživelega voznika.

Ko bo policija prejela podatke o preiskavi 81-letnega voznika, ki so ga takoj po nesreči odpeljali v ljubljanski klinični center, in ko bo prejela še rezultate obdukcije umrlih v nesreči, bodo lahko zaključili preiskavo. Takšna preiskava lahko traja od dva do tri tedne, so nam povedali na Policijski upravi Koper.

 V jutranjih urah 2. julija je 81-letni voznik z območja Ljubljane vozil osebni avtomobil od Razdrtega proti Kopru. Pred odcepom za Senožeče je začel prehitevati tovorno vozilo. Ko je bil z vozilom še na prehitevalnem pasu, je iz neznanega vzroka nenadoma zapeljal v desno pred tovornjak in čez vozni pas desno izven vozišča v jarek.

Med prevračanjem vozila sta sopotnici, stari 67 let, padli iz vozila in na kraju nesreče umrli. Na kraju je umrl tudi 74-letni sopotnik, voznika pa so po posredovanju odpeljali v Klinični center Ljubljana.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.