Slovenija > Črna kronika
17 ogledov

Policija ima tri sledi

1/19
Žurnal24 main
Policija v primeru eksplozije pred hišo sodnice Turk Lukanove preiskuje tri oprijemljivejše sledi. Sodnici naj bi sicer prejšnji teden grozili.

Po zanesljivih, a neuradnih informacijah iz krogov blizu policije smo izvedeli, da preiskovalci intenzivno preiskujejo tri sledi, ki bi lahko pripeljale do storilca oziroma storilcev, ki so v ponedeljek zvečer podstavili eksplozivno telo na okno hiše sodnice Katarine Turk Lukan v Radovljici.

Med temi sledmi pa naj ne bi bilo primera smrti deklice, v katerem je sodnica pred tedni izrekla oprostilno sodbo in zaradi tega po poročanju današnjega Dnevnika prejela grožnje.

Turk Lukanova naj bi namreč po pisanju časnika oprostila voznika avtomobila, ki je pred enim letom do smrti povozil deklico v manjšem kraju v okolici Ljubljane. Deklica je nenadoma skočila pred avtomobil, voznik pa jo je zbil do smrti.

Ni obvestila policije
Turk Lukanova naj grožnjam prejšnji teden ne bi pripisovala velike pozornosti, zato o njih tudi ni obvestila policije. Kot je znano, je policija včeraj povedala, da doslej ni obravnavala groženj omenjeni sodnici.

Prav tako so predstavniki policije opozorili, da je sicer velika verjetnost, da je bil napad povezan s sodničinim delom, a ni nujno, da gre za katerega od medijsko odmevnejših primerov.

Kot je znano, je Turk Lukanova v preteklosti sodila že v več medijsko odmevnih zadevah, med njimi tudi za smrt pred Globalom.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.