Slovenija > Črna kronika
14 ogledov

Policija išče potencialnega požigalca

pozar Olsevek Matej Kampič
Kriminalisti sumijo, da je ponoči nekdo namenoma zanetil požar v Ljubljani.

Ljubljanski kriminalisti, po naših informacijah, preiskujejo okoliščine požara, ki se je v noči iz nedelje na ponedeljek vnel v eni od pekarn na Glinškovi ploščadi v Ljubljani.

Ogenj naj bi opazili mimoidoči oziroma stanovalci v tem naselju in na pomoč takoj poklicali gasilce in policijo. Požar so uspelo hitro pogasiti, že med zračenjem prostora takoj zatem pa naj bi policisti, ki so bili na kraju opazili sumljive podrobnosti, menda celo predmete, ki naj bi kazali nato, da bi bil lahko zelo verjetno požar podtaknjen. V tem istem objektu je namreč zagorelo že v začetku meseca, pri čemer naj bi bil ogenj podtaknjen tudi tedaj.

"Po nestrokovni oceni je nastalo za okoli 10.000 evrov škode, o požaru pa smo obvestili tudi pristojno tožilstvo," dodajajo na policijski upravi Ljubljana.

Komentarjev 1
  • Avatar Zala
    Zala 10:09 08.december 2014.

    Vsekakor je slika simbolična, a morebiti že preveč. Videti je, da imajo na Glinškovi že sneg in ga pričakujejo še več, ker so postavljeni količki za orače snega. To bo kar rariteta, ker v Ljubljani jih drugače ni videti, še ...prikaži več najmanj v stanovanjskem naselju.