Slovenija > Črna kronika
11 ogledov

Policija išče roparja

Žurnal24 main
Policija naproša vse, ki bi karkoli vedeli o roparju, ki si je postregel v škofjeloški trafiki, da informacije sporočijo na telefonsko številko 113.

Danes okoli 16.45 se je na Kapucinskem trgu v Škofji Loki zgodil rop v trafiki, so sporočili s kranjske policijske uprave. Policisti so ugotovili, da je v tem času do trafike pristopil moški in od prodajalca z grožnjo s pištolo zahteval denar. Ko mu je prodajalec izročil denar, je ropar odšel v neznani smeri.

Glede na opis očividcev je moški star med 25 in 30 let, visok okoli 175 centimetrov, srednje postave in obrit (brez brk in brade). Oblečen je bil v črne hlače in modro jakno s kapuco, ki ima na sprednji in zadnji strani vodoravne bele črte.

Policija morebitne očividce in vse, ki karkoli vedo o storilcu ali ropu, prosi, da informacije sporočijo na številko 113 ali na anonimno telefonsko številko policije 080 1200.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.