Slovenija > Črna kronika
27 ogledov

Policija išče voznico, ki je trčila v 14-letnico

pešec Shtterstock Fotografija je simbolna.
V Slovenskih Konjicah se je včeraj nekaj čez sedmo uro zjutraj v križišču pri Osnovni šoli Pod Goro zgodila prometna nesreča. Voznica je na prehodu za pešce v večjem zelenem avtomobilu trčila v 14-letno peško.

Nesreča se je zgodila, ko je deklica prečkala križišče iz smeri Celjske ceste proti osnovni šoli. Ko je bila približno na polovici prehoda za pešce je iz dvorišča osnovne šole pripeljala voznica osebnega vozila in zavijala desno, pri tem pa s sprednjim delom vozila trčila v nogo 14-letne peške, ki je zaradi trka padla po vozišču.

Voznica je takoj ustavila avto, izstopila iz vozila in peško povprašala, če je z njo vse v redu. Ko ji je ta zatrdila, da ni poškodovana, je voznica odpeljala naprej.

Peška je pozneje kljub zagotovilu, da je z njo vse v redu, poiskala zdravniško pomoč v Zdravstvenem domu v Slovenskih Konjicah, od koder so jo napotili v Splošno bolnišnico Celje. Ugotovili so, da se je 14-letnica v prometni nesreči lažje poškodovala.

Policija zato voznico prosi, da jih zaradi razjasnitve okoliščin prometne nesreče, pokliče na telefonsko številko Policijske postaje Slovenske Konjice 03/757 57 50 oziroma na telefonsko številko 113.

Komentarjev 1
  • Vili Pajenk 11:35 21.maj 2013.

    Menda jo bodo pa ja najdli-le koliko staršev vozi svoje otroke v šolo v zelenem avtomobilu?