Slovenija > Črna kronika
7019 ogledov

Policija išče voznika, ki je zbil otroka

prehod za pešce Saša Despot
Policija išče voznika belega vozila in kolesarja.

Ljubljanski policisti so bili obveščeni o prometni nesreči, ki se je zgodila danes med 13.00 in 13.45 v križišču Središke in Tovarniške ulice v Ljubljani, v bližini stavbe na Tovarniški ulici 20. V nesreči sta bila udeležena neznani voznik osebnega vozila znamke VW, bele barve (lahko bi šlo za Touareg ali Touran) in 12-letni pešec. 

Po zdaj zbranih obvestilih je do trčenja prišlo, ko je otrok prečkal vozišče na prehodu za pešce, po trčenju pa je otrok padel po travnati površini ob vozišču Tovarniške ulice. Voznik je z vozilom ustavil in ogovoril otroka, takrat pa se je mimo pripeljal tudi neznani kolesar.

Zaradi razjasnitve okoliščin prometne nesreče policija prosi neznanega voznika osebnega vozila VW, bele barve in kolesarja, da pokličeta na Postajo prometne policije Ljubljana na številko 01/583 88 20 ali na interventno številko policije 113. Prav tako pa policija prosi vse očividce, ki bi imeli koristne informacije o nesreči, da to sporočijo na prej omenjeni telefonski številki, lahko pa tudi na anonimni telefon 080 1200.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice