Slovenija > Črna kronika
32 ogledov

Policija naproša očividce nesreče

Nesreča kolesarja Shutterstock
Policisti pozivajo morebitne očividce, če imajo informacije o prometni nesreči v Vrtojbi, kjer se je hudo poškodovala kolesarka.

V četrtek, 24. oktobra ob 15.45 uri, so bili policisti obveščeni o prometni nesreči v Vrtojbi, kjer je neznani voznik manjšega avtomobila bele barve pri vzvratni vožnji oziroma nepravilnega premika z vozilom zbil 77-letno kolesarko, ki je poškodovana obležala na tleh. Po trčenju je neznani voznik z avtomobilom s kraja prometne nesreče po sedanjih ugotovitvah odpeljal v smeri Šempetra pri Gorici.

Na kraju prometne nesreče so bili tudi reševalci, ki so poškodovani starejši kolesarki nudili ustrezno zdravniško pomoč in jo nato zaradi hudih telesnih poškodb, zlomila si je kolk, odpeljali na nadaljnje zdravljenje v šempetrsko bolnišnico. Policistom in reševalcem so na kraju pomoč nudili tudi gasilci JZ GRD Nova Gorica.

Policisti pozivajo vse morebitne očividce, ki bi lahko nudili koristne informacije z namenom razjasnitve vseh okoliščin prometne nesreče, da pokličejo policiste Postaje prometne policije Nova Gorica (Žnidaršičeva ulica 17, 5290 Šempeter pri Gorici, telefon: (05) 393 41 00, elektronska pošta: ppp_nova_gorica.pung@policija.si) ali interventno številko policije 113 oz. anonimni telefon policije 080 1200

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.