Slovenija > Črna kronika
120 ogledov

Policija po šestih letih našla nove sledi za Danijelom Kočevarjem

Kočevar Danijel Policisjka uprava Koper
Policija našla sledi, ki naj bi dokazovale, da je že šest let pogrešani Danijel Kočevar žrtev kaznivega dejanja.

Danijel Kočevar je pogrešan od 5. maja 2011, nazadnje je stanoval v Kopru. Petega maja 2011 naj bi iz vinograda odšel neznano kam.

Koprski policisti in kriminalisti so okolico, kjer je bil pogrešani viden nazadnje, večkrat preiskali, vendar ga niso našli. Za pogrešanim Kočevarjem, ki se je rodil leta 1961, je bilo razpisano tudi
iskanje na območju Slovenije, v Schengenskem informacijskem sistemu in v sistemu Interpola, vendar so bila vsa preverjanja do sedaj negativna.

V hiši našli kri?

Policija pa je odkrila nove okoliščine, zaradi katerih sumijo, da je bil pogrešani lahko bil žrtev kaznivega dejanja. Koprski kriminalisti so včeraj s forenziki in specialno enoto policije opravili hišni preiskavi na dveh naslovih v okolici Kopra, kjer se je pogrešani v dneh pred izginotjem nazadnje zadrževal. 

"Na obeh naslovih smo našli in zasegli predmete in sledi, ki jih povezujemo s pogrešano osebo. Ti predmeti bi utegnili pojasniti, kaj se je s pogrešano osebo dogajalo v dneh pred izginotjem," so sporočili s koprske policije. Primorske novice poročajo, da so kriminalisti včeraj dopoldne našli sledi krvi v hiši v Srgaših pri Šmarjah.

Zavarovane predmete bodo poslali v nadaljnje forenzične preiskave na Nacionalni forenzični laboratorij.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.