Slovenija > Črna kronika
84 ogledov

Policija preverja prijavo ugrabitve

Ugrabitev Profimedias
Na socialnih omrežjih se je razširil zapis o poskusu ugrabitve desetletne deklice v Ljubljani. Policija preverja prijavo, poudarja pa, da se podatki, ki so jih zbrali do sedaj z navedenim zapisom ne ujemajo.

"Danes sem bila prica strasnemu dogodku," je na svojem Facebook profilu zapisala uporabnica iz Ljubljane. "Puncko staro deset let so v Polju v parku na Rjavi cesti hoteli z belim kombijem znamke mercedes ukrasti. In sicer dva moška, oblečena v črno z maskami na glavi."

PREBERITE ŠE: 

Uporabnica piše, da sta deklici hotela nadeti črno vrečko na glavo in jo zvleči v kombi. "K sreči se je punčka rešila in pritekla k meni in prijateljici," je zapisala v objavi na FB. 

V zapisu dodaja, da sta deklice, ki so se igrale na igrišču, peljale do bloka in poklicali policijo. "Ker me je strah za varnost otrok bi prosila vse sosede iz Polja pravzaprav vse stanovalce Ljubljane da so pozorni na beli kombi ," je še zapisala. 

Policija je potrdila, da je prijela prijavo. "V zvezi z vašim vprašanjem vam lahko ta trenutek potrdimo zgolj to, da smo včeraj v večernem času prejeli prijavo, o kateri policisti še intenzivno zbirajo obvestila," je pojasnila Nataša Pučko s PU Ljubljana. "Pri tem pa poudarjamo, da do sedaj preverjene okoliščine niso identične zapisu, ki kroži po družbenih medijih."

 dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 1
  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 13:28 22.september 2016.

    "Pri tem pa poudarjamo, da do sedaj preverjene okoliščine niso identične zapisu, ki kroži po družbenih medijih."Kaj vse se boste še spomnl da bi strašil folk? Strašenje in nakladanje na ravni SDS, SLS ipd.Mislim da je ...prikaži več vsem jasno da je edina šansa za njih da pridejo na oblast to da prestrašijo ljudi tako zelo da vidijo te kvazi desničarje kot rešitelje.