Slovenija > Črna kronika
1684 ogledov

Kanadčan po Piranu hodil s ponvijo in nožem

Piran Profimedia
Ker se ni odzval na ukaze, ga je policija vklenila.

Ob 16.35 je bila policija obveščena, da neznani moški hodi po Tartinijevem trgu v Piranu z nožem v roki.

"Pri tem nikomur ni grozil, dajal pa je videz, da nekoga išče," pojasnjuje Dimitrij Marušič iz PU Koper. "Policisti so na kraju izsledili 40 letnega državljana Kanade, ki je v roki držal ponev, za pasom pa imel večji kuhinjski nož."

Ker se moški na ukaze policistov, tudi v angleškem jeziku, ni ustavil in nož položil na tla, so ga policisti prijeli in vklenili.

"V nadaljevanju postopka je zdravnik zanj odredil prisilno hospitalizacijo v Psihiatrični bolnišnici Ljubljana - Polje," je še pojasnil Marušič. 

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 4
  • Avatar Micheal_Benson
    Micheal_Benson 06:13 10.julij 2019.

    Pozdravljeni, z veseljem vam sporočam, da je resnično posojilo podjetje, od katerega lahko dobite hitro posojilo, nudimo vse vrste posojil našim zaupanja vrednim strankam z obrestno mero 3%, kontaktirajte nas, če potrebujete posojilo. Pošljite nam e-pošto Michealbensonloanagency@gmail.com Obrazec za posojilo ...prikaži več in ga vrnite. Whatsapp: +61447666281 Polno ime ................. Let .............. Država ..................    Znesek zahtevanega posojila. .................. Trajanje ................

  • Son Andreas 18:01 09.julij 2019.

    ime mu je bilo james 🤡🌍