Slovenija > Črna kronika
63 ogledov

Policija prosi za pomoč: Hudo poškodoval pešca in pobegnil

Policija, policijski avto Žurnal24 main
Policisti na Spodnjem Plavžu na Jesenicah obravnavajo prometno nesrečo s poškodbami pešca in pobegom voznika ali voznice s kraja nesreče.

"V nesreči je bil glede na prva obvestila okoli 14. ure udeležen siv ali srebrn avtomobil golf, verjetno serije IV ali V, ki je peljal iz smeri Mercator centra proti semaforiziranemu križišču blizu jeseniške bolnišnice in je v ovinku pred tem križiščem na pločniku trčil v pešca. Po nesreči je voznik kraj zapustil," so sporočili s kranjske policijske uprave. 

Kdor ima informacije o ‎nesreči ali se je v tistem času na ali v bližini kraja srečal s takim vozilom, naj podatke prosimo čim prej sporoči policiji na interventno stevilko 113 ali anonimni telefon 080 1200, prosijo policisti. 

Pomoč potrebujejo tudi domžalski policisti

Pomoč pa potrebujejo tudi policisti policijske postaje Domžale, ki skušajo razjasniti okoliščine trčenja, v katerem na srečo ni bilo poškodovanih. 

"9. 9. 2016 okoli 11.55 ure so policisti Policijske postaje Domžale na semaforiziranem križišču izven naselja Vir (pri tovarni Tosama) obravnavali prometno nesrečo. V nesreči sta bila udeležena tovornovozilo znamke Mercedes Benz, ki je peljalo iz naselja Količevo proti avtocesti in tovorno vozilo znamke Fiat Ducato,ki je peljalo iz smeri Domžal proti Dobu. Trčila sta v semaforiziranem križišču," so sporočili. 

Vse, ki bi kaj vedeli o okoliščinah te prometne nesreče, prosijo, da pokličejo na interventno številko 113 ali na Policijsko postajo Domžale na številko 01 724-65-80.

dezurni@zurnal24.si

 
Komentarjev 6
  • Avatar Leon
    Leon 13:31 12.september 2016.

    No zajček potem pa skoči na splet in vtipkaj link ; https://dk.um.si/Dokument.php?id=71878................................vse je zapisano !

  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 20:39 09.september 2016.

    Delajte. Aham. Sigurno. Ker si udeleženci nesreč kot po tekočem traku zapomnijo tablice ane. Verjetn boš šokiran če ti povem da nimajo vsi fotografskega spomina tako kot ti.

  • HappyBunny 20:00 09.september 2016.

    Leon a ti to resno??? Vidim, da ne razumeš.....pa ti bom pomagal. Ni znana številka reg. tablice!!!! Kako bi pa ti preveril??? Vnesel golf IV ali V srebrne barve???? Vnesel kam???V računalnik??? V google???? Pa kdo tud pravi, da ...prikaži več je vozilo slovensko, če imajo samo barvo vozila in tip???? aj, aj, spletni sherlocki.....