Slovenija > Črna kronika
16 ogledov

Policija prosi za pomoč pri iskanju morilca

Umor v Čežarjih Žurnal24 main
Policisti in kriminalisti intenzivno preiskujejo umor 57-letnika v Čežarjih, ki se je zgodil 11. marca. Hkrati pa znova pozivajo vse, ki bi o žrtvi ali okoliščinah karkoli vedeli, naj to sporočijo na interventno številko 113 ali anonimni telefon 080 1200.

"Umor se je zgodil na vasi, v mirnem podeželskem okolju in prebivalci so še vedno pretreseni zaradi tega dogodka," navajajo na koprski policijski upravi.

Truplo 57-letnega domačina so odkrili 11. marca v stanovanjski hiši v Čežarjih pri Kopru, z ogledom kraja pa so policisti ugotovili, da je moški umrl nasilne smrti. Po poročanju medijev je bil žrtev umora poslovodja trgovine v bližnjem Svetem Antonu.

Truplo so odkrili po tem, ko poslovodja trgovine 11. marca zjutraj ni prišel v službo in je šla zato sodelavka na njegov dom. Vrata stanovanjske hiše so bila po pričanju očividcev odprta, hiša pa razmetana. Na tleh pred vrati oziroma pred kletjo so bili tudi krvavi madeži. Policisti so 57-letnika našli na tleh v kleti z močno poškodovano glavo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.