Slovenija > Črna kronika
23 ogledov

Policija: Strelec je bil samo eden

pištola Shutterstock
Na šoli v Ohiu naj bi po poročanju ameriških spletnih medijev storilec ustrelil pet srednješolcev. Po prvih poročilih naj ne bi bil nihče smrtno ranjen.

Pet dijakov je bilo ranjenih v streljanju v ameriški srednji šoli, navajajo zadnji podatki o streljanju na srednji šoli v mestu Chardon v ameriški zvezni državi Ohio. Osumljenca so že prijeli, so sporočili iz šerifovega urada in FBI, na tej točki pa so prepričani, da je bil strelec samo eden. Aretirani mladostnik je pobegnil iz stavbe šole, trenutno pa ga zadržujejo na šerifovem uradu. Sicer incident še preiskujejo.

"Vstal je in začel streljati"

Do streljanja je prišlo v jedilnici, je povedala Jessica Bryant, katere hči Allison je bila priča dogodku in je mami poslala SMS. Jeannette Roth je sin Joshua sporočil, da so dijaki zajtrkovali v menzi in čakali na prvo uro. Nenadoma je nek fant "vstal in začel streljati in nastal je kaos". Dijaki so se razbežali in se zaklenili v učilnice. Policija je evakuirala osnovno šolo na drugi strani ceste, sicer pa incident še preiskujejo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.